Strafrecht

U bent gedagvaard voor de strafrechter. Of u wilt in hoger beroep gaan in uw zaak. Laat u bijstaan door een van onze advocaten. Wij hebben een ruime ervaring in de verschillende soorten strafzaken en werken voor iedereen. Ongeacht uw achtergrond en feit waarvoor u verdacht wordt. Bij Rechtshulp Noord werken deskundige strafrechtadvocaten die eruit halen wat er in zit: een vrijspraak of vermindering van de straf. Wij blijven scherp door de dagelijkse praktijk en door het volgen van cursussen, bijvoorbeeld in het pleiten in strafzaken en het verhoren van getuigen.

Meer weten? Bel ons!

Mr. G. Bakker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Strafrecht

Mr. G. Bakker heeft daarnaast in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten nog het volgende rechtsgebied geregistreerd:

–  Slachtofferrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.