Disclaimer

Rechtshulp Noord Advocaten is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is.
Daarom kunnen aan de informatie op de pagina’s van de website van Rechtshulp Noord Advocaten geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt Rechtshulp Noord Advocaten geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.
Op de pagina’s van de site van Rechtshulp Noord Advocaten kunnen links naar (niet-commerciĆ«le) instellingen en organisaties zijn opgenomen. Rechtshulp Noord Advocaten is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen.

Ook het advies via e-mail van het kantoor van Rechtshulp Advocaten is geheel vrijblijvend. Rechtshulp Noord Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website of via de webpagina’s van de kantoren van Rechtshulp Avocaten.
Daarnaast behoudt Rechtshulp Noord Advocaten zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.